Beoordelingen van Wok Wonderland Baarle-Nassau

Recente recensies van Wok Wonderland Baarle-Nassau

5 sterren na 66 reviews

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. We hebben ervan genoten.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond bij het vlees(rundvlees) iets te veel vet aan zitten, dat vond ik minder.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We moesten wel even op de bestelling wachten,maar het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De extra bak nasi van de eigerecht zat er niet bij lang moeten wachten omdat ze allemaal tegelijk laten komen plus was het lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede sushi! Alleen jammer dat er geen stokjes bij zaten en voor ons iets te weinig sojasaus. Ook de wokgerechten, vooral de kip ketjap, zijn erg lekker.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker! En gratis kroepoek gehad voor het ongemak van lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het lekker en het was ruim voldoende

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden over uitstraling restaurant , schoonheid en behulpzaamheid. Maar nog meer over het geleverde was zeer smaakvol . Wordt vaste klant indien het zo blijft.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker eten. Top !

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is hier zoo ontzettend lekker. Ook de warme gerechten zijn uitmuntend. Het lekkerste eten eenvoudig na bestelling af te halen in Baarle-Nassau. Wij komen zeker snel weer terug.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Grote stukken, vers en smakelijk. ik raad aan

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker verse sushi ! Echt een aanrader !

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijd netjes klaar. Heerlijk warm eten!!!!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zeer goed en meer dan voldoende. Met name de Kip Sesam was erg lekker. Het viel me wel op dat de klanten de regels omtrent Corona niet volgen. Wel door het personeel maar de klanten liepen door elkaar, bestelden drankjes aan de bar, 1,5 mtr afstand werd niet gehanteerd. Voor mij een reden om geen eten meer af te halen op drukke dagen.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is erg lekker!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals steeds vriendelijke bediening en lekker eten

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten weer erg lekker, vers en veel. Helaas was de kip in de kip met ananas erg taai. Leek wel "oud" of voor 2e x opgewarmd.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker alleen de bestelling was niet helemaal compleet. Erg jammer

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen was eenvoudig. Bij afhalen stond alles netjes klaar en was ik snel weer buiten. Het eten was een combinatie van verschillende soorten sushi en oosterse gerechten. Allemaal erg lekker. Ik ga graag nog een keer terug.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is prima, grote porties. Afhaalservice prima, goed te plannen bij het bestellen.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten afgehaald maar ik voelde me niet echt covid19 proef afhalen op de verkeerde plek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar. Sushi was erg lekker en vers

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer goed

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de site waar het saldo 25,50€ was en uiteindelijk bij betalingen 26,90€. Heel raar!!!! Bij thuiskomst bleek de loempia's te kort en ook de chop choy met kip. Krijg een vrouw aan de lijn die zegde dat ik helemaal niet kon betreft die 26,90€ en beloofde volgende keer het te korte eten mee te geven. Wat ben ik hier mee. Niets!!! Op het moment zitten we met eten te kort!!! Echt de laatste keer!!!! Kan zijn dat het druk is maar zo afgewimpeld worden, schandalig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten prima, alleen 25 min moeten wachten voordat het er was, toch tijdig, 3 u op voorhand besteld

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online eten besteld, is zeer goed bevallen, alles was vers en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en maaltijd

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker,lekker,lekker!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bediening , kreeg n drankje bij het wacht 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke pokebowls!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer super lekker en grote porties. Dankjewel, we bestellen zeker weer!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en op tijd klaar.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

voor de 3e keer gehaald. Nog steeds heerlijk. Wel dus verschillende gerechten.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas zat het restaurant dicht. Foutje in de online bestel procedure. Wordt opgelost.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk vers en mals

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

jammer dat je bij het menu niet kan kiezen voor een bak bami en een bak nasi voor de rest was het heerlijk.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Super kwaliteit en lekker vers.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goeie en vooral grote sushi afgehaald! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat we iets afhaalden bij wokwonderland. Lekker en vooral veel. Jammer dat mihoen niet als keuze stond bij de online bestelling. Fijn dat dit nog snel geregeld kon worden toen ik me meldde bij de afhaalbalie. Aanpassen online bestellen dus gewenst.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer hier geweest en afgehaald. Vriendelijk geholpen en het eten was zeker naar wens :)

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Pokebowls zijn echte aanraders!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden babi pangang besteld, het vlees wat zacht en niet krokant. De saus was vies zoet met een rare smaak eraan. Toen we onze bestelling kwamen halen, was die niet door gekomen terwijl we wel een mail bevestiging hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten, ook heel snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Levering was prima, de kwaliteit van het eten goed en porties zijn royaal.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed verzorgt en op tijd klaar. Het zou mooi zijn als ze ook wat andere gerechten zouden bereiden die iets verder gaan. Goed gegeten.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. De stukken waren daardaarin tegen wel erg groot gesneden. Het was daardoor wat lastiger om te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

2 x voor een grote groep besteld. Stond precies op tijd klaar en het was echt heerlijk. Echt iedereen vond het heel erg lekker. Bedankt, zullen hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en verse pokebowl. Voor herhaling vatbaar.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen online verliep vlekkeloos. Ontzettend vriendelijke dame bij het afhalen. En het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden voor een keuzemenu gekozen en hebben heerlijk gegeten

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Echt top!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en een klant vriendelijke bediening.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik werd heel vriendelijk ontvangen en het eten stond op de afgesproken tijd klaar. Het eten was echt super lekker. Een aanrader!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was héérlijk en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse maaltijd! Ruime porties, ziet er al lekker uit en smaakt ook zo. Blij met de mogelijkheid tot afhalen!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben weer blij dat jullie weer open zijn. Heerlijk genoten van jullie eten vanaf huis nu. Hopelijk snel weer bij jullie restaurant. Veel succes!