Beoordelingen van Wok Wonderland Baarle-Nassau

Recente recensies van Wok Wonderland Baarle-Nassau

5 sterren na 224 reviews

, 26-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk dat je online kan bestellen en dat er gebruik word gemaakt van foto's van de gerechten. Het afhalen ging ook vlot alles stond al klaar. En het eten is ook super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker, vers en alles goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas heel lang moeten wachten tijdens ophalen van bestelling en deze was ook niet compleet. Tip: vergeet je de klant iets mee te geven, breng het naar de klant toe, laat iemand iig niet een tijd aan de lijn hangen, terwijl er dan veel geroepen en gedaan wordt. Doe iets aan het afhaalsysteem. Tijdslimiet ofzo.

, 24-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk! Vriendelijke bediening!

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

, 14-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd heerlijk 😋

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super! Alleen weinig sojasaus en ik miste stokjes.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goede poke bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Stond versteld van de goede kwaliteit. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Pikant zure soep was pikant maar niets van zure smaak geproefd. Scampi's met knoflooksaus: paprika overheerste en hoorde er niet bij. Serieuze porties en bij thuiskomst alles nog lekker warm! Andere menu gebakken eend: tiptop!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Vanavond bij dit restaurant sushi besteld. Helaas was het op de afgesproken tijd niet klaar maar het was dan ook ontzettend druk op dat moment. Er werd mij een drankje aangeboden en een zakje kroepoek van het huis. Erg netjes! De sushi was lekker alleen miste ik de chopsticks... Maar wat smaak betreft ga ik hier zeker vaker bestellen!

, 02-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor 6 van alles wat , gewoon goed, pokebowl was erg lekker, voor heehaling vatbaar😀

, 29-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd.

, 17-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker !!!!!!! Lekker vers , veel groenten

, 08-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij eten altijd lekker bij/van jullie. Helaas ging het de laatste 2x fout met bami en nasi

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks ik rond 17u00 mijn bestelling moest ophalen was ik een half uur te vroeg en werd mijn bestelling direct klaar gemaakt. Super vriendelijk ontvangen en goede service en babbeltje. Echt een aanrader ook omdat ze weer mensen binnen mogen ontvangen.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden via internet besteld en betaald, het eten stond keurig op tijd klaar, warm en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden sushi besteld. Erg goed van kwaliteit. We hadden alleen wel erbij gezegd het zonder spicy kruiden te willen en helaas zat het er bij 3 stuks toch op.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heel erg lekker, zoals altijd. Aandachtspunt is wel echt de stiptheid. We hadden anderhalf uur vantevoren besteld om om half 7 op te halen. Ik kreeg pas om 7u de bestelling mee. Ik begrijp echt dat het druk kan zijn, maar zet dan bepaalde tijdsloten dicht of geef dan aan als ik binnenkom dat het nog een half uur duurt, dan kom ik een half uur later terug. Ook kregen gasten die later kwamen het al wel eerder mee, zelfs als ze nog bijbestelden terwijl ze aan het wachten waren. Jammer.

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Ales super lekker 🤤

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Top! Was heerlijk en ruim voldoende

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 17-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed, wel half uur langer moeten wachten tot bestelling klaar was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker maar bestelling was niet juist shop shoy met kip was er niet bij. spijtig

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Grote bestelling geplaatst en bij thuiskomst bleek dat de California en gegrilde tori niet zijn geleverd.

, 14-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker Meer dan voldoende

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker, ook goed gevulde bakjes!!!

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor zondag 9 mei had ik een bestelling geplaatst voor 18.00 uur, om 19.10 uur liep ik met mijn bestelling naar buiten. Daarnaast werden mensen die ter plekke iets wilde bestellen eerder geholpen dan klanten die al 20 minuten aan het wachten waren. Waarom werden zij met voorrang geholpen tegenover mensen die van te voren online bestelden? Waardeloos!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en vers kom zeker vaker afhalen sushi. Al het andere eten ook super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Keurig verzorgd en op tijd klaar. Prima eten en mooie hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk. Altijd weer genieten!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi’s!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar! Tot snel.

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit was goed echter het kan niet dat je mijn een half uur moet wachten. Bestelling gedaan via internet om 16.00 uur, afgesproken afhaal tijd 18.10, gereed om 18.35 Dit kan niet in Corona tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben hier al verschillende keren eten besteld, is altijd lekker en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

goed en lekker eten, ruim voldoende voor wat je ervoor betaald. vriendelijk ontvangen, netjes optijd klaar.. een dikke 8

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was lekker. Hadden alleen een stokje saté te weinig. 3 in plaats van 4.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd klaar op de tijd dat we bestellen en super lekker

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker 🤤

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

super weer !!! alleen geen zeewier salade gehad hihihi maar adat zal vast weer goed komen :)

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld, heel lekker. Volgende keer alleen meer sonja saus

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker. En ook zeker meer dan genoeg. :)

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super geregeld, heerlijk gegeten en fijn om zo ff weer contact te hebben met de eigenaars. Hoop dat ze na de Corona crisis deze dienst blijven aanbieden

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vriendelijke ontvangst. Heerlijk eten. Hoeveelheid is uitstekend.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals inmiddels weer zeer goed en meer dan genoeg een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gerechten en stipt op tijd ⌚ klaar. Bedankt voor de service!

, 29-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, goed verzorgd en lekker vers, jammer dat ik ondanks dat ik besteld had, voor half 7, toch nog n half uur heb moeten wachten, misschien tijden ‘blokken’ als er teveel bestellingen op dezelfde tijd binnen komen Maar....verder zeer tevreden!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer helemaal. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer goed

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. 1 van de drie dingen die we besteld hadden zat er jammer genoeg niet bij. De sushi hapjes waren een stuk groter dan voorheen....lastig om in 1x in je mond te krijgen, niet te doen eigenlijk. Er zat 1 zakje soja saus per persoon in, te weinig, vonden wij en jammer dat er ook geen gember bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zalm was gebskken deze keer. Rsuw Is frisser

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Afgehaald besteld online smaak was heerlijk ga zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar, kregen zelfs drinken van het huis. Wederom top geregeld

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker ook als jullie terug open mogen moet afhalen nog mogelijk blijven Aanrader

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar! Wij kijken uit naar om uiteten te gaan bij jullie! Kwaliteit van sashimi was echt SUPER!!!!!!!! Enige punt was.. De rollen zijn vrij groot waarbij de rijst de oversmaak pakt op de ingredient in de sushi.. Verhouding ingredient/rijst mag dus wat meer naar elkaar toe.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en op tijd klaar. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goede kwaliteit en lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Beetje rommelig, online besteld om 18.50 uur afhalen, ruim 20 minuten moeten wachten, en babi pangang met nasi besteld maar was babi pangang met mihoen....maar eten warm en lekker....

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi veelste groot en erg klef en veel de zelfde vullingen. Niet voor herhaling

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima klaargemaakt en uitstekend verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg vers en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online te bestellen. Grote kaart ze hebben erg veel erop staan. Wat wel jammer is dat ik de garnalen zelf moest pellen had ze liever gelijk goed op mijn bord gehad. Eten was super lekker. Wel veel aan bami en of mihoen mag minder zijn voor mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is altijd erg lekker en de mensen ontzettend aardig!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat hebben wij heerlijk gegeten...alles was warm,op smaak en meer dan genoeg ...

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd en goed verzorgd. De gerechten waren smakelijk.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!! Een echte aanrader. Grote sushi met veel smaak.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het zou fijn zijn als we de volgende keer krijgen wat we bestellen en graag duidelijke info wat waar in zit. Zoals bv surimi in de carpaccio.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was op afgesproken tijd klaar. We hebben thuis heerlijk zitten smullen! Komen binnenkort weer afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor 2de keer sushi gehaald. Was lekker en voor een prima prijs.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten altijd erg lekker. Helaas had ik vandaag een pokébowl zalm gekregen terwijl ik een chicken teryaki had besteld.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi besteld. Smaak top, maar sushi zelf te groot. Moest mes en vork gebruiken om ze doormidden te snijden.

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de eerste keer hier sushi besteld. Zeer aangenaam verrast👌🏼 Vers, diverse mooie smaakcombinaties. Zal zeer zeker niet de laatste keer zijn, kan het zeer aanbevelen.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, aanradertje!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Top. Precies op tijd klaar

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit prima. Heel lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer goed Had wat warmer gemogen maar toch er lekker

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker allemaal weer!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker eten en je krijgt ook nog eens goede service. Bedankt!!!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

prima chineesrestaurant.vriendelijk kwaliteit zeer goed lekkere babi pangang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer lekker!! En optijd klaar

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heel lekker. Heel vlot besteld en op tijd klaar. Een aanrader

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

10/10 Super Heerlijk gegeten Goeie service

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten Super service 10/10

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit is super goed en de hoeveelheid zeker ook. Alleen wel 35 minuten moeten wachten ofschoon ik het op tijd besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was echt super lekker. Maar van mij mogen de sushi rols echt wel iets kleiner zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was goed , beetje jammer dat je een tijd moet invoeren en je dan nog 20 min. Moet wachten

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Maaltijd was weer geweldig,echter met uitzondering van de sushimi tonijn. Deze leek niet vers ,smaak ondermaats. Jammer ,maar verder geen klachten. Groet fam.Blaas

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Super vriendelijke dame die bij de balie staat!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Nogmaals heerlijk gegeten!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voor de tweede keer hier wat online besteld, het was beide keren perfect.

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

normaal komen wij zeer regelmatig bij jullie eten, nu online besteld en je kan zelf de tijd van afhalen in geven nu ff afhalen en dan thuis genieten van het goede eten van wok wonderland

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten is goed. Hoeveelheid valt tegen

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van eten was goed echter het kan niet dat je pas ruim een kwartier na afgesproken tijd de maaltijd kunt mee nemen. Bestelling gedaan via internet 5 kwartier voor aflevering tijd. In deze carona tijd bij 20 minuten zitten wachten op aflevering!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer heerlijk gegeten!

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Voor kerstavond het een en ander besteld online. Een kerstmaaltijd, sushi en wat extra bijgerechten. Het was heel lekker. We moesten wel 15 minuten wachten bij het afhalen.

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Shusi besteld met wat andere gerechten het was voortreffelijk lekker komen zeker nog terug prijs kwaliteit zeer goed

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

om te beginnen was de sushi box warm dat is niet lekker en ook niet vers lijkt me dan. de tonijn sashimi was slecht en er zaten geen stokjes bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het afhalen was gisteren weer geen feestje! Investeer hier in, jullie producten zijn goed! Ben nu 3 keer geweest, waarvan 2x een puinhoop was, mensen met het zelfde nummertje, mensen die nog moeten bestellen en mensen die besteld hebben online en 26 keer moeten vertellen hoe ze heten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima bevallen deze afhaalmaaltijd,keurig verzorgd en fantastische kwaliteit. Voor herhaling vatbaar

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Sushi gegeten .

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig eten. Precies op tijd klaar.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER!!!! Zoals altijd.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt weer verrukkelijk. We komen zeer zeker weer een keer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk (ook de sushi). Stipt op tijd klaar. Dit was onze tweede bestelling. Vorige keer moesten we ondanks dat we besteld erg lang wachten. Smaakte met deze ervaring naar meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was gewoon!, weer lekker:)

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Bestelling precies op tijd.

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Sushi afgehaald. Goed verzorgd en erg lekker.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Online besteld en afgerekend. Was precies op tijd klaar. Het is eten was heerlijk. Helemaal top. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse sushi!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten en vriendelijke bediening. Een aanwinst voor Baarle dat er eten afgehaald kan worden,.

, 24-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. Uitbreide menukaart ook Sushi. Vriendelijke personeel Heel snel en heel lekker.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was zeer lekker

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was lekker, het had voor ons alleen iets meer gekruid mogen zijn.

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowls... Aanrader!

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en goede sushi. De sushi rollen zijn wel erg groot, niet te veel bestellen dus.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk eten gehad. We kunnen niet wachten tot ze weer open gaan. Bestellen en binnen 20 minuten staat het klaar. Zeer vriendelijke mensen!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere producten en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten en jammer dat we nu niet meer mogen komen, we hopen dat jullie deuren snel weer open mogen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. De tomaten soep was zeer gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Smaak en verzorging goed. Maar helaas smaakvetsterker gebruikt. Waardoor we slecht hebben geslapen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Was goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker en veel! Besteld om te halen, op tijd klaar. Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker komen zeker terug afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere, verse sushi afgehaald. We hopen dat jullie na corona sushi afhaal blijven aanbieden, echt een aanwinst voor Baarle!

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten, vooral de nassi was lekker , niet vet en smaakvol. Ga dit zeker nog een keer halen, kleine traktatie en makkelijk.

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en voldoende geproportioneerd.

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker allemaal

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was OK, maar niet geweldig. Voldoende, maar niet meer dan dat. Verder waren de bestelde mini loempia's helaas niet geleverd, terwijl deze wel betaald zijn. Jammer.

, 03-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk! Vraagje; zit daar bami én nassi bij?

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

eerste keer dat ik hier afgehaald heb. Eten was prima, alleen niet compleet, er miste een kip loempia, heb hier voor gebeld, moest hem maar komen halen. op mijn reactie," dan staat alles hier koud te worden, stort het maar terug" kreeg ik het antwoord "doe volgende keer wel pin, maak notitie. Jammer, eerste indruk kun je niet meer veranderen. Ook was het erg rommelig bij het afhalen van de bestellingen, niet echt veilig ivm Covid 19

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

gemakkelijk om te bestellen en betalen Babi pangang met bami heel lekker Vriendelijke bediening Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Veel eten en goed warm na 20min. Rijafstand aanrader voor allen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed en lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden zalm pokebowls, vis nigiri box en sesamballetjes. We hebben heerlijk gegeten!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was alweer heel lekker. Echt goede grote porties. Echt een aanrader!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer erg lekker. We hebben ervan genoten.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vond bij het vlees(rundvlees) iets te veel vet aan zitten, dat vond ik minder.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

We moesten wel even op de bestelling wachten,maar het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De extra bak nasi van de eigerecht zat er niet bij lang moeten wachten omdat ze allemaal tegelijk laten komen plus was het lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goede sushi! Alleen jammer dat er geen stokjes bij zaten en voor ons iets te weinig sojasaus. Ook de wokgerechten, vooral de kip ketjap, zijn erg lekker.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker! En gratis kroepoek gehad voor het ongemak van lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij vonden het lekker en het was ruim voldoende

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super!

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden over uitstraling restaurant , schoonheid en behulpzaamheid. Maar nog meer over het geleverde was zeer smaakvol . Wordt vaste klant indien het zo blijft.

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd erg lekker eten. Top !

, 21-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is hier zoo ontzettend lekker. Ook de warme gerechten zijn uitmuntend. Het lekkerste eten eenvoudig na bestelling af te halen in Baarle-Nassau. Wij komen zeker snel weer terug.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi. Grote stukken, vers en smakelijk. ik raad aan

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker verse sushi ! Echt een aanrader !

, 14-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Op afgesproken tijd netjes klaar. Heerlijk warm eten!!!!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zeer goed en meer dan voldoende. Met name de Kip Sesam was erg lekker. Het viel me wel op dat de klanten de regels omtrent Corona niet volgen. Wel door het personeel maar de klanten liepen door elkaar, bestelden drankjes aan de bar, 1,5 mtr afstand werd niet gehanteerd. Voor mij een reden om geen eten meer af te halen op drukke dagen.

, 02-10-2020

Kwaliteit:

Rating

De sushi is erg lekker!

, 30-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals steeds vriendelijke bediening en lekker eten

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk was het eten weer erg lekker, vers en veel. Helaas was de kip in de kip met ananas erg taai. Leek wel "oud" of voor 2e x opgewarmd.

, 25-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker alleen de bestelling was niet helemaal compleet. Erg jammer

, 24-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen was eenvoudig. Bij afhalen stond alles netjes klaar en was ik snel weer buiten. Het eten was een combinatie van verschillende soorten sushi en oosterse gerechten. Allemaal erg lekker. Ik ga graag nog een keer terug.

, 17-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van het eten is prima, grote porties. Afhaalservice prima, goed te plannen bij het bestellen.

, 14-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten afgehaald maar ik voelde me niet echt covid19 proef afhalen op de verkeerde plek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling op tijd klaar. Sushi was erg lekker en vers

, 05-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was weer goed

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Besteld via de site waar het saldo 25,50€ was en uiteindelijk bij betalingen 26,90€. Heel raar!!!! Bij thuiskomst bleek de loempia's te kort en ook de chop choy met kip. Krijg een vrouw aan de lijn die zegde dat ik helemaal niet kon betreft die 26,90€ en beloofde volgende keer het te korte eten mee te geven. Wat ben ik hier mee. Niets!!! Op het moment zitten we met eten te kort!!! Echt de laatste keer!!!! Kan zijn dat het druk is maar zo afgewimpeld worden, schandalig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Eten prima, alleen 25 min moeten wachten voordat het er was, toch tijdig, 3 u op voorhand besteld

, 17-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Online eten besteld, is zeer goed bevallen, alles was vers en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en maaltijd

, 14-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker,lekker,lekker!

, 11-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en vriendelijke bediening , kreeg n drankje bij het wacht 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijke pokebowls!!

, 07-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Alweer super lekker en grote porties. Dankjewel, we bestellen zeker weer!

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en op tijd klaar.

, 30-07-2020

Kwaliteit:

Rating

voor de 3e keer gehaald. Nog steeds heerlijk. Wel dus verschillende gerechten.

, 27-07-2020

Kwaliteit:

Rating

helaas zat het restaurant dicht. Foutje in de online bestel procedure. Wordt opgelost.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk vers en mals

, 25-07-2020

Kwaliteit:

Rating

jammer dat je bij het menu niet kan kiezen voor een bak bami en een bak nasi voor de rest was het heerlijk.

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Super kwaliteit en lekker vers.

, 21-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goeie en vooral grote sushi afgehaald! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer dat we iets afhaalden bij wokwonderland. Lekker en vooral veel. Jammer dat mihoen niet als keuze stond bij de online bestelling. Fijn dat dit nog snel geregeld kon worden toen ik me meldde bij de afhaalbalie. Aanpassen online bestellen dus gewenst.

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Eerste keer hier geweest en afgehaald. Vriendelijk geholpen en het eten was zeker naar wens :)

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer heerlijk

, 19-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Pokebowls zijn echte aanraders!

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden babi pangang besteld, het vlees wat zacht en niet krokant. De saus was vies zoet met een rare smaak eraan. Toen we onze bestelling kwamen halen, was die niet door gekomen terwijl we wel een mail bevestiging hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk gegeten, ook heel snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Levering was prima, de kwaliteit van het eten goed en porties zijn royaal.

, 30-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was goed verzorgt en op tijd klaar. Het zou mooi zijn als ze ook wat andere gerechten zouden bereiden die iets verder gaan. Goed gegeten.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi gegeten. De stukken waren daardaarin tegen wel erg groot gesneden. Het was daardoor wat lastiger om te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2020

Kwaliteit:

Rating

2 x voor een grote groep besteld. Stond precies op tijd klaar en het was echt heerlijk. Echt iedereen vond het heel erg lekker. Bedankt, zullen hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere en verse pokebowl. Voor herhaling vatbaar.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het bestellen online verliep vlekkeloos. Ontzettend vriendelijke dame bij het afhalen. En het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 18-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hadden voor een keuzemenu gekozen en hebben heerlijk gegeten

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker. Echt top!

, 04-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Top kwaliteit en een klant vriendelijke bediening.

, 03-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik werd heel vriendelijk ontvangen en het eten stond op de afgesproken tijd klaar. Het eten was echt super lekker. Een aanrader!

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was héérlijk en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke, verse maaltijd! Ruime porties, ziet er al lekker uit en smaakt ook zo. Blij met de mogelijkheid tot afhalen!

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Ben weer blij dat jullie weer open zijn. Heerlijk genoten van jullie eten vanaf huis nu. Hopelijk snel weer bij jullie restaurant. Veel succes!