Beoordelingen van Wok Wonderland Baarle-Nassau

Recente recensies

5.0
Ellen
26 juli 2021

Gemakkelijk dat je online kan bestellen en dat er gebruik word gemaakt van foto's van de gerechten. Het afhalen ging ook vlot alles stond al klaar. En het eten is ook super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smits
25 juli 2021

Super lekker, vers en alles goed warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse
24 juli 2021

Helaas heel lang moeten wachten tijdens ophalen van bestelling en deze was ook niet compleet. Tip: vergeet je de klant iets mee te geven, breng het naar de klant toe, laat iemand iig niet een tijd aan de lijn hangen, terwijl er dan veel geroepen en gedaan wordt. Doe iets aan het afhaalsysteem. Tijdslimiet ofzo.

Hanneke
24 juli 2021

Altijd heerlijk! Vriendelijke bediening!

Erika
15 juli 2021

Super lekker

M. Faulkenburg
14 juli 2021

Zoals altijd heerlijk 😋

Karlijn
13 juli 2021

Super! Alleen weinig sojasaus en ik miste stokjes.

Nita Wijngaard
11 juli 2021

Erg goede poke bowl

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hendrickx
11 juli 2021
John
10 juli 2021

Stond versteld van de goede kwaliteit. Heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Jef
4 juli 2021

Pikant zure soep was pikant maar niets van zure smaak geproefd. Scampi's met knoflooksaus: paprika overheerste en hoorde er niet bij. Serieuze porties en bij thuiskomst alles nog lekker warm! Andere menu gebakken eend: tiptop!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sabine
3 juli 2021

Vanavond bij dit restaurant sushi besteld. Helaas was het op de afgesproken tijd niet klaar maar het was dan ook ontzettend druk op dat moment. Er werd mij een drankje aangeboden en een zakje kroepoek van het huis. Erg netjes! De sushi was lekker alleen miste ik de chopsticks... Maar wat smaak betreft ga ik hier zeker vaker bestellen!

Smid
2 juli 2021

Voor 6 van alles wat , gewoon goed, pokebowl was erg lekker, voor heehaling vatbaar😀

Arthur Hendriks
29 juni 2021

Het eten was voortreffelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Margot Schwering
26 juni 2021
van der Sluis
19 juni 2021

Was weer heerlijk, zoals altijd.

Van opstal
17 juni 2021

Was heel lekker !!!!!!! Lekker vers , veel groenten

Van der rijt
8 juni 2021

Wij eten altijd lekker bij/van jullie. Helaas ging het de laatste 2x fout met bami en nasi

Levi
5 juni 2021

Ondanks ik rond 17u00 mijn bestelling moest ophalen was ik een half uur te vroeg en werd mijn bestelling direct klaar gemaakt. Super vriendelijk ontvangen en goede service en babbeltje. Echt een aanrader ook omdat ze weer mensen binnen mogen ontvangen.

Hennie Giesen
30 mei 2021

We hadden via internet besteld en betaald, het eten stond keurig op tijd klaar, warm en erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peters
28 mei 2021

We hadden sushi besteld. Erg goed van kwaliteit. We hadden alleen wel erbij gezegd het zonder spicy kruiden te willen en helaas zat het er bij 3 stuks toch op.

Van der Rijt
22 mei 2021

Het was heel erg lekker, zoals altijd. Aandachtspunt is wel echt de stiptheid. We hadden anderhalf uur vantevoren besteld om om half 7 op te halen. Ik kreeg pas om 7u de bestelling mee. Ik begrijp echt dat het druk kan zijn, maar zet dan bepaalde tijdsloten dicht of geef dan aan als ik binnenkom dat het nog een half uur duurt, dan kom ik een half uur later terug. Ook kregen gasten die later kwamen het al wel eerder mee, zelfs als ze nog bijbestelden terwijl ze aan het wachten waren. Jammer.

Erika
22 mei 2021

Ales super lekker 🤤

Anja Dijkhuis
21 mei 2021

Top! Was heerlijk en ruim voldoende

Vera
19 mei 2021
Pennings
17 mei 2021
Dons
16 mei 2021

Eten was goed, wel half uur langer moeten wachten tot bestelling klaar was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Gool
15 mei 2021

Het eten was lekker maar bestelling was niet juist shop shoy met kip was er niet bij. spijtig

Huub Verschueren
14 mei 2021

Grote bestelling geplaatst en bij thuiskomst bleek dat de California en gegrilde tori niet zijn geleverd.

Mieke 6
14 mei 2021

Heerlijk eten

Luc
13 mei 2021

Lekker Meer dan voldoende

Meijer
12 mei 2021

Altijd erg lekker, ook goed gevulde bakjes!!!

Moniek van Hoek
9 mei 2021

Voor zondag 9 mei had ik een bestelling geplaatst voor 18.00 uur, om 19.10 uur liep ik met mijn bestelling naar buiten. Daarnaast werden mensen die ter plekke iets wilde bestellen eerder geholpen dan klanten die al 20 minuten aan het wachten waren. Waarom werden zij met voorrang geholpen tegenover mensen die van te voren online bestelden? Waardeloos!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elizabeth
9 mei 2021

Super lekker en vers kom zeker vaker afhalen sushi. Al het andere eten ook super goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. de Winter
3 mei 2021

Keurig verzorgd en op tijd klaar. Prima eten en mooie hoeveelheid.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mandy
1 mei 2021

Heerlijk. Altijd weer genieten!

Cees V
1 mei 2021

Heerlijke sushi’s!

Marion
30 april 2021

We hebben echt heerlijk gegeten, zeker voor herhaling vatbaar! Tot snel.

Bram
28 april 2021
Jacques
27 april 2021

De kwaliteit was goed echter het kan niet dat je mijn een half uur moet wachten. Bestelling gedaan via internet om 16.00 uur, afgesproken afhaal tijd 18.10, gereed om 18.35 Dit kan niet in Corona tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M.Katoen
26 april 2021

Wij hebben hier al verschillende keren eten besteld, is altijd lekker en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

bas van arendonk
21 april 2021

goed en lekker eten, ruim voldoende voor wat je ervoor betaald. vriendelijk ontvangen, netjes optijd klaar.. een dikke 8

Bram
17 april 2021

Was lekker. Hadden alleen een stokje saté te weinig. 3 in plaats van 4.

Delft
17 april 2021

Altijd klaar op de tijd dat we bestellen en super lekker

Erika
15 april 2021

Super lekker 🤤

wouters
11 april 2021

super weer !!! alleen geen zeewier salade gehad hihihi maar adat zal vast weer goed komen :)

Van der Sluis
10 april 2021
Anoniem
9 april 2021

Sushi besteld, heel lekker. Volgende keer alleen meer sonja saus

Pieter
8 april 2021

Het was lekker. En ook zeker meer dan genoeg. :)

Marco
7 april 2021

Super geregeld, heerlijk gegeten en fijn om zo ff weer contact te hebben met de eigenaars. Hoop dat ze na de Corona crisis deze dienst blijven aanbieden

Marijke
7 april 2021

Vriendelijke ontvangst. Heerlijk eten. Hoeveelheid is uitstekend.

van Beugen
5 april 2021
Beulink
4 april 2021

Zoals inmiddels weer zeer goed en meer dan genoeg een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet de Winter
3 april 2021

Heerlijke gerechten en stipt op tijd ⌚ klaar. Bedankt voor de service!

Van Kaam
29 maart 2021

Heerlijke poke bowl. Aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria Jansen
28 maart 2021

Heerlijk gegeten, goed verzorgd en lekker vers, jammer dat ik ondanks dat ik besteld had, voor half 7, toch nog n half uur heb moeten wachten, misschien tijden ‘blokken’ als er teveel bestellingen op dezelfde tijd binnen komen Maar....verder zeer tevreden!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

De Bont
28 maart 2021

Was weer helemaal. Top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Miranda Koremans
28 maart 2021
Rene
28 maart 2021

Alles was weer goed

Ellen
22 maart 2021

Lekker gegeten. 1 van de drie dingen die we besteld hadden zat er jammer genoeg niet bij. De sushi hapjes waren een stuk groter dan voorheen....lastig om in 1x in je mond te krijgen, niet te doen eigenlijk. Er zat 1 zakje soja saus per persoon in, te weinig, vonden wij en jammer dat er ook geen gember bij zat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ilse van Teeffelen
21 maart 2021

Zalm was gebskken deze keer. Rsuw Is frisser

Elizabeth
15 maart 2021

Afgehaald besteld online smaak was heerlijk ga zeker vaker bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kees en peet
14 maart 2021

Op tijd klaar, kregen zelfs drinken van het huis. Wederom top geregeld

Leo
12 maart 2021

Super lekker ook als jullie terug open mogen moet afhalen nog mogelijk blijven Aanrader

Benjamin
12 maart 2021

Super lekker gegeten! Voor herhaling vatbaar! Wij kijken uit naar om uiteten te gaan bij jullie! Kwaliteit van sashimi was echt SUPER!!!!!!!! Enige punt was.. De rollen zijn vrij groot waarbij de rijst de oversmaak pakt op de ingredient in de sushi.. Verhouding ingredient/rijst mag dus wat meer naar elkaar toe.

Rianne
9 maart 2021

Heerlijk eten en op tijd klaar. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

E. Hermans
8 maart 2021

Prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique
1 maart 2021

Altijd goede kwaliteit en lekker!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marlous van Raak
28 februari 2021

Beetje rommelig, online besteld om 18.50 uur afhalen, ruim 20 minuten moeten wachten, en babi pangang met nasi besteld maar was babi pangang met mihoen....maar eten warm en lekker....

Rooimans
25 februari 2021

Sushi veelste groot en erg klef en veel de zelfde vullingen. Niet voor herhaling

Ilse van Teeffelen
21 februari 2021

Prima klaargemaakt en uitstekend verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjaak
21 februari 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
21 februari 2021

Erg vers en lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mary van Geel
21 februari 2021

Makkelijk online te bestellen. Grote kaart ze hebben erg veel erop staan. Wat wel jammer is dat ik de garnalen zelf moest pellen had ze liever gelijk goed op mijn bord gehad. Eten was super lekker. Wel veel aan bami en of mihoen mag minder zijn voor mij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patty Beenen
21 februari 2021

Het eten is altijd erg lekker en de mensen ontzettend aardig!

Sandra
20 februari 2021

Wat hebben wij heerlijk gegeten...alles was warm,op smaak en meer dan genoeg ...

Verbrugge
17 februari 2021

Bestelling op tijd en goed verzorgd. De gerechten waren smakelijk.

Rowena van Liemde
17 februari 2021

Het was weer heerlijk!!! Een echte aanrader. Grote sushi met veel smaak.

D. de Koeijer
14 februari 2021

Het zou fijn zijn als we de volgende keer krijgen wat we bestellen en graag duidelijke info wat waar in zit. Zoals bv surimi in de carpaccio.

Veronique
14 februari 2021

Eten was op afgesproken tijd klaar. We hebben thuis heerlijk zitten smullen! Komen binnenkort weer afhalen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
14 februari 2021
van dem Abbeelen
14 februari 2021

Voor 2de keer sushi gehaald. Was lekker en voor een prima prijs.

Lianne
14 februari 2021

Eten altijd erg lekker. Helaas had ik vandaag een pokébowl zalm gekregen terwijl ik een chicken teryaki had besteld.

Wagemakers
13 februari 2021

Sushi besteld. Smaak top, maar sushi zelf te groot. Moest mes en vork gebruiken om ze doormidden te snijden.

D. Van Dijk
12 februari 2021

Voor de eerste keer hier sushi besteld. Zeer aangenaam verrast👌🏼 Vers, diverse mooie smaakcombinaties. Zal zeer zeker niet de laatste keer zijn, kan het zeer aanbevelen.

Jeannette van gool
11 februari 2021

Het was heerlijk, aanradertje!

Peter
6 februari 2021

Top. Precies op tijd klaar

Jose Goos
31 januari 2021

Kwaliteit prima. Heel lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Beulink
31 januari 2021

Was weer goed Had wat warmer gemogen maar toch er lekker

Sjors Theeuwes
31 januari 2021

Super lekker allemaal weer!

Roy Meijer
30 januari 2021

Super lekker eten en je krijgt ook nog eens goede service. Bedankt!!!

jan
24 januari 2021

prima chineesrestaurant.vriendelijk kwaliteit zeer goed lekkere babi pangang

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Delft
24 januari 2021

Zeer lekker!! En optijd klaar

Johan Sommen
22 januari 2021

Was heel lekker. Heel vlot besteld en op tijd klaar. Een aanrader

wouters
18 januari 2021

10/10 Super Heerlijk gegeten Goeie service

wouters
18 januari 2021

Heerlijk gegeten Super service 10/10

Miranda
18 januari 2021

Kwaliteit is super goed en de hoeveelheid zeker ook. Alleen wel 35 minuten moeten wachten ofschoon ik het op tijd besteld had.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marielle Bruurs
17 januari 2021

Het was echt super lekker. Maar van mij mogen de sushi rols echt wel iets kleiner zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mieke hermanides
10 januari 2021

De sushi was goed , beetje jammer dat je een tijd moet invoeren en je dan nog 20 min. Moet wachten

Fam Blaas
9 januari 2021

Maaltijd was weer geweldig,echter met uitzondering van de sushimi tonijn. Deze leek niet vers ,smaak ondermaats. Jammer ,maar verder geen klachten. Groet fam.Blaas

Hanneke Bezems
8 januari 2021

Heerlijk gegeten! Super vriendelijke dame die bij de balie staat!

Quint
8 januari 2021
Bart van der vloet
3 januari 2020
Anoniem
1 januari 2020

Nogmaals heerlijk gegeten!

M.Katoen
31 december 2020

Voor de tweede keer hier wat online besteld, het was beide keren perfect.

kuivenhoven
31 december 2020

normaal komen wij zeer regelmatig bij jullie eten, nu online besteld en je kan zelf de tijd van afhalen in geven nu ff afhalen en dan thuis genieten van het goede eten van wok wonderland

Mandy
30 december 2020

Eten is goed. Hoeveelheid valt tegen

Koenen
29 december 2020

Kwaliteit van eten was goed echter het kan niet dat je pas ruim een kwartier na afgesproken tijd de maaltijd kunt mee nemen. Bestelling gedaan via internet 5 kwartier voor aflevering tijd. In deze carona tijd bij 20 minuten zitten wachten op aflevering!

Anoniem
25 december 2020

Alweer heerlijk gegeten!

Familie s
25 december 2020

Het was heerlijk! Voor kerstavond het een en ander besteld online. Een kerstmaaltijd, sushi en wat extra bijgerechten. Het was heel lekker. We moesten wel 15 minuten wachten bij het afhalen.

Gert Hurkens
24 december 2020

Shusi besteld met wat andere gerechten het was voortreffelijk lekker komen zeker nog terug prijs kwaliteit zeer goed

Johan
21 december 2020

om te beginnen was de sushi box warm dat is niet lekker en ook niet vers lijkt me dan. de tonijn sashimi was slecht en er zaten geen stokjes bij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
21 december 2020

Het afhalen was gisteren weer geen feestje! Investeer hier in, jullie producten zijn goed! Ben nu 3 keer geweest, waarvan 2x een puinhoop was, mensen met het zelfde nummertje, mensen die nog moeten bestellen en mensen die besteld hebben online en 26 keer moeten vertellen hoe ze heten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Piet de Winter
20 december 2020

Lekkere gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Blaas
18 december 2020

Prima bevallen deze afhaalmaaltijd,keurig verzorgd en fantastische kwaliteit. Voor herhaling vatbaar

Alexina
18 december 2020

Heerlijke Sushi gegeten .

Albert
17 december 2020

Erg lekker

Barbara Oliveira
17 december 2020

Geweldig eten. Precies op tijd klaar.

Hans
9 december 2020

SUPER!!!! Zoals altijd.

N de Vos
6 december 2020

Het was echt weer verrukkelijk. We komen zeer zeker weer een keer terug.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
6 december 2020

Heerlijk (ook de sushi). Stipt op tijd klaar. Dit was onze tweede bestelling. Vorige keer moesten we ondanks dat we besteld erg lang wachten. Smaakte met deze ervaring naar meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smid
6 december 2020

Was gewoon!, weer lekker:)

wijne
5 december 2020

Heerlijk gegeten. Bestelling precies op tijd.

Bas
4 december 2020
Koen
2 december 2020

Sushi afgehaald. Goed verzorgd en erg lekker.

Jolanda Sieuwerts
29 november 2020

Online besteld en afgerekend. Was precies op tijd klaar. Het is eten was heerlijk. Helemaal top. Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Claudia
29 november 2020

Heerlijke, verse sushi!

P de Winter
28 november 2020

Prima eten en vriendelijke bediening. Een aanwinst voor Baarle dat er eten afgehaald kan worden,.

Janssens
24 november 2020

Makkelijk online bestellen. Uitbreide menukaart ook Sushi. Vriendelijke personeel Heel snel en heel lekker.

v Kaam
22 november 2020
VR
22 november 2020

Was zeer lekker

Vermeulen
20 november 2020

Het eten was lekker, het had voor ons alleen iets meer gekruid mogen zijn.

Faulkenburg
18 november 2020

Heerlijke poke bowls... Aanrader!

Anouck
16 november 2020

Lekker en goede sushi. De sushi rollen zijn wel erg groot, niet te veel bestellen dus.

Nathalie
15 november 2020

Wederom heerlijk eten gehad. We kunnen niet wachten tot ze weer open gaan. Bestellen en binnen 20 minuten staat het klaar. Zeer vriendelijke mensen!

Laura Slingerland
14 november 2020

Heerlijk eten!

Verschueren
14 november 2020

Lekkere producten en een zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Maureen
9 november 2020

Weer heerlijk gegeten en jammer dat we nu niet meer mogen komen, we hopen dat jullie deuren snel weer open mogen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elly Ansems
9 november 2020

Heerlijke sushi gegeten. De tomaten soep was zeer gevuld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bart
9 november 2020

Smaak en verzorging goed. Maar helaas smaakvetsterker gebruikt. Waardoor we slecht hebben geslapen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Buursma
8 november 2020

We hebben heerlijk gegeten. Was goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Delft
8 november 2020

Lekker en veel! Besteld om te halen, op tijd klaar. Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Gool
8 november 2020

Super lekker komen zeker terug afhalen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danique
8 november 2020

Super lekkere, verse sushi afgehaald. We hopen dat jullie na corona sushi afhaal blijven aanbieden, echt een aanwinst voor Baarle!

Smid
7 november 2020

Prima eten, vooral de nassi was lekker , niet vet en smaakvol. Ga dit zeker nog een keer halen, kleine traktatie en makkelijk.

Kimberly
6 november 2020
De bruijn
6 november 2020

Het eten was heerlijk en voldoende geproportioneerd.

Sjors Theeuwes
5 november 2020

Super lekker allemaal

Frank
4 november 2020

Het eten was OK, maar niet geweldig. Voldoende, maar niet meer dan dat. Verder waren de bestelde mini loempia's helaas niet geleverd, terwijl deze wel betaald zijn. Jammer.

Thea
3 november 2020

Was heerlijk! Vraagje; zit daar bami én nassi bij?

Ans Valentijn
2 november 2020

eerste keer dat ik hier afgehaald heb. Eten was prima, alleen niet compleet, er miste een kip loempia, heb hier voor gebeld, moest hem maar komen halen. op mijn reactie," dan staat alles hier koud te worden, stort het maar terug" kreeg ik het antwoord "doe volgende keer wel pin, maak notitie. Jammer, eerste indruk kun je niet meer veranderen. Ook was het erg rommelig bij het afhalen van de bestellingen, niet echt veilig ivm Covid 19

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan
2 november 2020

gemakkelijk om te bestellen en betalen Babi pangang met bami heel lekker Vriendelijke bediening Een echte aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
1 november 2020

Veel eten en goed warm na 20min. Rijafstand aanrader voor allen!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wendy
1 november 2020

👍🏼👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Delft
1 november 2020

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harm Dijkstra
1 november 2020

Goed en lekker zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dave de Vos
31 oktober 2020

We hadden zalm pokebowls, vis nigiri box en sesamballetjes. We hebben heerlijk gegeten!

Thijs Van Dooren
31 oktober 2020

Het was alweer heel lekker. Echt goede grote porties. Echt een aanrader!

Eefje
26 oktober 2020

Het was weer erg lekker. We hebben ervan genoten.

Van der Made
26 oktober 2020

Ik vond bij het vlees(rundvlees) iets te veel vet aan zitten, dat vond ik minder.

monique
26 oktober 2020

We moesten wel even op de bestelling wachten,maar het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Timmermans
26 oktober 2020

De extra bak nasi van de eigerecht zat er niet bij lang moeten wachten omdat ze allemaal tegelijk laten komen plus was het lauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Terlouw
25 oktober 2020

Heerlijk eten, goede sushi! Alleen jammer dat er geen stokjes bij zaten en voor ons iets te weinig sojasaus. Ook de wokgerechten, vooral de kip ketjap, zijn erg lekker.

Van der linden
25 oktober 2020

Het was heel lekker! En gratis kroepoek gehad voor het ongemak van lang wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leon
25 oktober 2020

Wij vonden het lekker en het was ruim voldoende

RL
25 oktober 2020

Het eten was heerlijk

Peeters
24 oktober 2020
Wendy
24 oktober 2020

Super!

Valerie van den Hout
22 oktober 2020
L. Verweij
22 oktober 2020

Zeer tevreden over uitstraling restaurant , schoonheid en behulpzaamheid. Maar nog meer over het geleverde was zeer smaakvol . Wordt vaste klant indien het zo blijft.

Alex
21 oktober 2020

Altijd erg lekker eten. Top !

Sanne
21 oktober 2020

De sushi is hier zoo ontzettend lekker. Ook de warme gerechten zijn uitmuntend. Het lekkerste eten eenvoudig na bestelling af te halen in Baarle-Nassau. Wij komen zeker snel weer terug.

Ewa
17 oktober 2020

Heerlijke sushi. Grote stukken, vers en smakelijk. ik raad aan

Alex
15 oktober 2020

Lekker verse sushi ! Echt een aanrader !

Agnes
14 oktober 2020

Op afgesproken tijd netjes klaar. Heerlijk warm eten!!!!

Annemie
11 oktober 2020

Het eten was zeer goed en meer dan voldoende. Met name de Kip Sesam was erg lekker. Het viel me wel op dat de klanten de regels omtrent Corona niet volgen. Wel door het personeel maar de klanten liepen door elkaar, bestelden drankjes aan de bar, 1,5 mtr afstand werd niet gehanteerd. Voor mij een reden om geen eten meer af te halen op drukke dagen.

Bas
2 oktober 2020

De sushi is erg lekker!

Van litsenborg
30 september 2020

Zoals steeds vriendelijke bediening en lekker eten

Rob
27 september 2020

Zoals gewoonlijk was het eten weer erg lekker, vers en veel. Helaas was de kip in de kip met ananas erg taai. Leek wel "oud" of voor 2e x opgewarmd.

Pascal Mulder
25 september 2020

Het eten was erg lekker alleen de bestelling was niet helemaal compleet. Erg jammer

Bram
24 september 2020

Bestellen was eenvoudig. Bij afhalen stond alles netjes klaar en was ik snel weer buiten. Het eten was een combinatie van verschillende soorten sushi en oosterse gerechten. Allemaal erg lekker. Ik ga graag nog een keer terug.

Eric Steenvoorden
17 september 2020

Kwaliteit van het eten is prima, grote porties. Afhaalservice prima, goed te plannen bij het bestellen.

Sylvia
14 september 2020

Heerlijk eten afgehaald maar ik voelde me niet echt covid19 proef afhalen op de verkeerde plek

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
6 september 2020

Bestelling op tijd klaar. Sushi was erg lekker en vers

Rene
5 september 2020

Alles was weer goed

Willems Dominique
2 september 2020

Besteld via de site waar het saldo 25,50€ was en uiteindelijk bij betalingen 26,90€. Heel raar!!!! Bij thuiskomst bleek de loempia's te kort en ook de chop choy met kip. Krijg een vrouw aan de lijn die zegde dat ik helemaal niet kon betreft die 26,90€ en beloofde volgende keer het te korte eten mee te geven. Wat ben ik hier mee. Niets!!! Op het moment zitten we met eten te kort!!! Echt de laatste keer!!!! Kan zijn dat het druk is maar zo afgewimpeld worden, schandalig!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dirven
1 september 2020

Eten prima, alleen 25 min moeten wachten voordat het er was, toch tijdig, 3 u op voorhand besteld

M.Katoen
17 augustus 2020

Online eten besteld, is zeer goed bevallen, alles was vers en goed warm. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Penning
14 augustus 2020

Prima service en maaltijd

Aline
14 augustus 2020

Lekker,lekker,lekker!

Aline
11 augustus 2020

Het was heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!

Van litsenborg
9 augustus 2020

Lekker eten en vriendelijke bediening , kreeg n drankje bij het wacht 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lotte Jansen
9 augustus 2020

heerlijke pokebowls!!

Van Dooren
7 augustus 2020

Alweer super lekker en grote porties. Dankjewel, we bestellen zeker weer!

Sandra
1 augustus 2020

Was erg lekker en op tijd klaar.

Marius
30 juli 2020

voor de 3e keer gehaald. Nog steeds heerlijk. Wel dus verschillende gerechten.

Marius
27 juli 2020

helaas zat het restaurant dicht. Foutje in de online bestel procedure. Wordt opgelost.

Marius
26 juli 2020

goede kwaliteit voor een redelijke prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nelske van der rijt
26 juli 2020

Het eten was heerlijk vers en mals

Geeratz
25 juli 2020

jammer dat je bij het menu niet kan kiezen voor een bak bami en een bak nasi voor de rest was het heerlijk.

Patrick
22 juli 2020

Zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten. Super kwaliteit en lekker vers.

Jeroen
21 juli 2020

Hele goeie en vooral grote sushi afgehaald! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ad
20 juli 2020

Eerste keer dat we iets afhaalden bij wokwonderland. Lekker en vooral veel. Jammer dat mihoen niet als keuze stond bij de online bestelling. Fijn dat dit nog snel geregeld kon worden toen ik me meldde bij de afhaalbalie. Aanpassen online bestellen dus gewenst.

Edgar
19 juli 2020

Eerste keer hier geweest en afgehaald. Vriendelijk geholpen en het eten was zeker naar wens :)

Rene
19 juli 2020

Het eten was weer heerlijk

Melanie
19 juli 2020

Heerlijk gegeten! Pokebowls zijn echte aanraders!

Eva
13 juli 2020

Wij hadden babi pangang besteld, het vlees wat zacht en niet krokant. De saus was vies zoet met een rare smaak eraan. Toen we onze bestelling kwamen halen, was die niet door gekomen terwijl we wel een mail bevestiging hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koen meerts
13 juli 2020

Super heerlijk gegeten, ook heel snelle service.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Francois van Gils
12 juli 2020
Van Dooren
10 juli 2020
Stefab
6 juli 2020

Het was lekker :)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R B. Baarle
1 juli 2020

Levering was prima, de kwaliteit van het eten goed en porties zijn royaal.

Marcel Thomassen
30 juni 2020

Alles was goed verzorgt en op tijd klaar. Het zou mooi zijn als ze ook wat andere gerechten zouden bereiden die iets verder gaan. Goed gegeten.

I. Bullens
29 juni 2020

Heerlijke sushi gegeten. De stukken waren daardaarin tegen wel erg groot gesneden. Het was daardoor wat lastiger om te eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Petra
29 juni 2020

2 x voor een grote groep besteld. Stond precies op tijd klaar en het was echt heerlijk. Echt iedereen vond het heel erg lekker. Bedankt, zullen hier zeker vaker bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron
24 juni 2020

Super lekkere en verse pokebowl. Voor herhaling vatbaar.

Wil
24 juni 2020

Het bestellen online verliep vlekkeloos. Ontzettend vriendelijke dame bij het afhalen. En het eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

corry van erven
18 juni 2020

Wij hadden voor een keuzemenu gekozen en hebben heerlijk gegeten

Govers Raf
13 juni 2020

Het was super lekker. Echt top!

Jaap Oortwijk
4 juni 2020

Top kwaliteit en een klant vriendelijke bediening.

Marijke
3 juni 2020

Ik werd heel vriendelijk ontvangen en het eten stond op de afgesproken tijd klaar. Het eten was echt super lekker. Een aanrader!

Ries of Lies
1 juni 2020

Het was héérlijk en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P. Verhoeven
28 mei 2020

Heerlijke, verse maaltijd! Ruime porties, ziet er al lekker uit en smaakt ook zo. Blij met de mogelijkheid tot afhalen!

Johan
27 mei 2020

Ben weer blij dat jullie weer open zijn. Heerlijk genoten van jullie eten vanaf huis nu. Hopelijk snel weer bij jullie restaurant. Veel succes!